Februāra beigās svētku laiks bija arī Latvijas Universitātes (LU) Tukuma filiālei – svinīgais izlaidums LU Lielajā aulā 76 filiāles absolventiem: 53 no tiem absolvēja pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu “Pirmsskolas skolotājs”, savukārt 23 – profesionālā bakalaura studiju programmu “Sākumizglītības skolotājs”.

Apsveicam un lepojamies, ka trīs studiju programmas "Pirmsskolas skolotājs" absoventi saņēma diplomus ar izcilību: Eva Jurševska, Inese Viņķele, Artūrs Viņķelis, kā arī rektora atzinības rakstus saņēma Ilze Buša, Kristīne Daņilova, Ilze Buša, Inese Viņķele, Artūrs Viņķelis, Ilona Vītolniece.

Izlaiduma dienas bija pozitīvām emocijām un gandarījuma piepildītas. Emocionāla izskanēja arī studiju programmas "Sākumizglītības skolotājs" absolventes Reldas Treilības runa izlaidumā, ko viņa uzsāka ar J. Aišpura dzejas vārdiem: "Simtiem vēl, tūkstošiem, reižu paklupsim un simtiem punu pieres vidū būs..,” turpinājumā dziedot: “Kalniem pāri citi kalni būs, ar vieglu soli pāri tiem, ar vienu soli..."
Izlaidums arī nozīmē, ka Tukuma, Dobeles, Jelgavas, Talsu novadu, Jūrmalas un Rīgas izglītības iestādes tiek papildinātas ar profesionāliem pedagogiem.

No visas sirds apsveicam un novēlam visiem LU Tukuma filiāles absolventiem sasniegt daudz jaunu neapgūtu virsotņu un kļūt par iedvesmas avotu citiem.
 

 

Dalīties