Lai informētu par iekļaujošās izglītības Erasmus+ projekta “MyHUB tiešsaistes repozitorija iekļaujošām labajām praksēm, resursiem, metodikai lietošanai formālajā un neformālajā izglītībā” rezultātiem, kā arī stāstītu par iespējām stiprināt iekļaujošās izglītības ieviešanu vispārizglītojošajās skolās, ceturtdien, 13.janvārī plkst.12:00 norisināsies tiešsaistes konference.

Konferencē uzstāsies projekta partneri no Beļģijas (Karel Van Isacker), Kipras (George M. Milis), Bulgārijas (Petya Grudeva) un Latvijas (Linda Daniela un Dita Nīmante), kā arī Dr. Seyda Subasi Singh no Vīnes Universitātes, Austrijā, profesors Robert Osgood no ASV un David Brown no Nottingham Trent Universitātes, Lielbritānijā, stāstot gan par projekta ietvaros izstrādātajiem materiāliem, rokasgrāmatu un tiešsaistes repozitoriju, kurā apkopoti iekļaujošās izglītības labās prakses piemēri, resursi un metodika, gan arī par iekļaujošās izglītības aktualitātēm un izaicinājumiem. Konferences ietvaros tiks stāstīts arī par speciālās izglītības īstenošanas iespējām pandēmijas laikā, un atbalsta sniegšanu bērniem, lai stiprinātu iekļaujošās izglītības ieviešanu skolās.


Lai pievienotos konferenci, esat aicināti reģistrēties. Pēc reģistrēšanās, e-pastā saņemsiet ZOOM saiti, lai varētu pievienoties konferencei.

Pēc konferences būs iespējams saņemt apliecinājumu par dalību konferencē kā klausītājam.

Reģistrējies konferencei šeit

 

Vairāk informācijas:


Par projektu

No 2019. gada 31. janvāra līdz 2022. gada 30. janvārim LU PPMF PZI pētnieku grupa kopīgi ar sadarbības partneriem Bulgārijā, Kiprā un Beļģijā ir īstenojusi projektu ,, MyHUB – tiešsaistes repozitorijs iekļaujošām labajām praksēm, resursiem, metodikām izglītības jomas darbiniekiem formālajā un neformālajā izglītībā” (604454-EPP-1-2018-1-LV-EPPKA3-IPI-SOC-IN). Projekta partneri ir apkopojuši starptautiskajā praksē pārbaudītus materiālus iekļaujošās izglītības īstenošanai dažādās izglītības pakāpēs. Šo materiālu anotācijas pieejamas angļu, latviešu, bulgāru, grieķu un flāmu valodās Mans HUB repozitorijā. Projektā ir izveidota rokasgrāmata “Kā stiprināt iekļaujošu izglītību skolās?”, kurā apkopota informācija par iekļaujošās izglītības principiem un situāciju projekta valstīs.

Projekts ir finansēts ar Eiropas Komisijas Erasmus+ K3 programmas atbalstu. 604454-EPP-1-2018-1-LV EPPKA3-IPI-SOC-IN

Dalīties